Тел. : 0877 991 535

Хидроизолация

Начало  >>  Хидроизолация

Хидроизолация на плосък покрив

Когато става дума за изграждане на нова хидроизолационна система на покрива, избора на изпълнител и покривни материали е много важен. Важно е да се изберат съвместими , висококачествени материали и системи, които ще издържат на условията на околната среда в района , където се намира сградата. Ние от Димотика, ще ви помогнем с избора на материали на базата на вашите изисквания и местоположението на вашата сграда. Изборът на покривна система за даден проект трябва да се основава на предназначението на сградата .

Има различни покривни материали достъпни от различни производители , но е трудно да се избере най-добрата система за вашия нов покрив. Ние ще ви помогнем при избора на най- подходящ материал, като ви дадем и най- добра цена, придружена с гаранция. Предоставяме гаранцията на производителя- до 30г. живот на материалите и до 12 години гаранция на труда и изработката или ремонта на покрива

Екипа ни има обширни познания и опит в покривната индустрия . Предлагаме професионално проектиране и изпълнение на хидроизолационни системи за жилищни , търговски , промишлени и многофамилни сгради. Монтажниците ни имат повече от 20 години опит в изграждането на всички видове покриви .

Помагаме на нашите клиенти чрез предоставяне на безплатен оглед и консултация за състоянието на покрива. Впоследствие изготвяме безплатна оферта.

Обадете ни се за повече информация , ще ви помогнем да реализирате проекта си по възможно най- добрия начин.
Специалистите на Димотика са уважавани и търсени в бранша. Нашите клиенти са собственици на ресторанти , складови бази , офис сгради, бензиностанции , молове , хотели, магазини, заведения, офиси,  банки, жилищни и търговски сгради .

Ремонт на плосък покрив

Във време на икономическа несигурност, цялостна подмяна на покрива, не винаги е финансово възможно. Все пак, течовете от покрива трябва да бъдат спрени и сградата трябва да бъде защитена. Ремонт на покрива се превръща в привлекателна алтернатива на цялостната подмяна на съществуващия покрив. Но има някои неща, с които трябва да се съобразите преди ремонта на покрива.

Дали сградата е жилищна, търговска или промишлена, когато се стигне до ремонт на покрива, уверете се, че имате по покривен изпълнител, в който можете да бъдете сигурни и на който да разчитате за качествено изпълнение. При нас работят специалисти с повече от 20 години опит в ремонта на покрива. Обадете ни се за вашия ремонт на покрив , ще ви предложим качествено решение на разумна цена.

Често за да се вземе решение за цялостен ремонт на покрива, живущите  чакат да се появят течове навсякъде. Дори покрива да не тече, препоръчително е да се прави инспекция, поне веднъж годишно. Хидроизолационните материали също са обект на износване, както всеки строителен материал.

Колкото голям или малък е вашият покрив, ние ще поемем работата като ще я завършим в предвиденото време и бюджет.

„Димотика” предлага всякакъв вид ремонт на покрива.Не отлагайте решението за ремонт на покрива. Ако чакате твърде дълго, за да се реши проблема, то това може да доведе до сериозни щети по сградата водещи до нарушения на конструкцията или разпространение на  бактерии и плесен.

Екипа ни от опитни професионалисти в ремонта на покрива, ще изпълни качествено ремонт на всякакъв тип покрив- плосък, скатен, с битумни или с керамични керемиди. Независимо колкото и голям да е обекта, ние имаме механизацията и знанията, да се справим качествено с ремонта на покрива. Отстраняваме всякакъв вид проблеми- течове около комини, ремонт на асансьорни шахти, течове от воронки, или цялостен ремонт на покрива.

Най-често до ремонт на покрив се стига след дъжд, вятър и особено след снега през зимата зимата. Проблема с покрива може да се прояви, като тъмни петна по таваните или дори по-лошо- капеща вода, която ще навреди на дома.

До ремонт на покрива най- често се стига поради метеорологични влияния, некачествени материали или некачествено изпълнение , но някои покриви просто са остарели и може хидроизолацията да е необходимо да се замени изцяло .

Ние сме специализирани в ремонт на покрив, подмяна на покрива . Ако имате проблеми с вашия покрив или искате да промените външния вид на вашия покрив , обадете ни се или попълнете нашата форма за контакт . Ние ще направим качествен ремонт на вашия покрив , без значение колко голям или малък е той .

Ние предоставяме на нашите клиенти с най -добрите гаранционни условия за ремонт на покрив. Нашата гаранция за ремонт на покрива е до 12 години, в зависимост от избора на хидроизолационен материал.