Тел. : 0877 991 535

Как да избера фирма за ремонт на покрива?

Начало  >>  Ремонт и хидроизолация на покриви  >>  Как да избера фирма за ремонт на покрива?

Как да избера фирма за ремонт на покрива?

Сезонът на ремонтите започна. А на вас ви престои ремонт на покрив на панелен блок. Ако вие сте поели отговорност пред съседите за избор на фирмата за изпълнение на ремонта, ето и някой насоки как да изберете фирмата за ремонт на панелен покрив.
1. Избери няколко реални фирми за хидроизолация на покрив на панелен блок, да направят оглед, след което да изготвят оферта на база изчислени и реални квадратури.
3. Подбери 3 реални фирми от всички събрани оферти за ремонт на покриви.Не се доверявай на съмнителни бригади предлагащи нереално евтини оферти с голяма гаранция, които предлагат „устна“ оферта, без реални изчисления.Този ремонт на покрив може да ви излезе двойно по-скъп.
4. Подбери реални фирми за ремонт на покрив на блок- регистрирани; с реален офис; Фирми със сайт, имейл и предишни обекти с ремонти на покриви.


5. Уверете се, че фирмата предлага реална гаранция на полагането на хидроизолацията; служителите са квалифицирани и работи с качествени материали.
6. Проучете добре материалите, които използват различните фирми за ремонт на покриви. Съпоставете материалите според класа им и техническите данни.


7. Доверете се на фирма за хидроизолация на панелен блок предлагаща договор за ремонтните дейности по покрива.

За да получите точна оферта с цена за ремонт на покрива, която да обсъдите със съседите Ви, е необходимо да направим оглед. Заявете го на тел. 0877 991 535 или 02/995 09 68

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *