Тел. : 0877 991 535

Кои са проблемните зони, водещи до ремонт на покрива?

Начало  >>  Ремонт и хидроизолация на покриви  >>  Кои са проблемните зони, водещи до ремонт на покрива?

Кои са проблемните зони, водещи до ремонт на покрива?

Плоските покриви на панелните блокове често крият много проблеми водещи до течове. Има няколко основни проблемни зони, които изискват специално внимание. Правилният изпълнител на покрива и качествената изработка ще гарантират, че всички зони на вашия нов покрив и хидроизолацията ще функционират правилно. По-долу очертаваме някои често срещани проблемни зони с покривни системи:

  • лошо изпълнено презастъпване и залепяне на листовете хидроизолация
  • течове от неправилно изпълнена хидроизолация при воронка
  • течове от недобре залепена хидроизолация по бордове
  • течове поради лошо залепена хидроизолация на комини
  • течове от неправилно изпълнена хидроизолация на асансьорно помещение
  • течове от лошо изпълнение на олуци и водоотвеждаща система

Защо се стига до ремонт на покрив?

Независимо от това дали хидроизолацията на един покрив е добре проектирана и изпълнена или не толкова добре, идва момент в който покрива се нуждае от ремонт.

Може да има редица причини за повреди по  покрива. Лошо време, лоша поддръжка, градушка, вятър, некачествени материли, некачествен монтаж  или просто нормално износване. Това са някои от най-често срещаните проблеми, свързани с увреждането на покрива. Повечето домакинства често пренебрегват нуждата от ремонт на покрива, докато това не доведе до сериозни щети.

Наемането грешен изпълнител за ремонт на покрива или подмяна на покрива може да ви струва много пари . Вашият дом е вашата крепост , а вие искате да се уверете, че наемате правилния  изпълнител , който ще свърши работата на най- добра цена.

Две важни неща да се вземат предвид , когато се обмисля коя фирма да направи ремонт на покрива, първо- качеството на работата и второ качество на материалите .Благодарение на опита ни в ремонта на покрива и нашите монтажници с повече от 20 години опит в изграждането и ремонта на покриви, сме придобили репутация на един от лидерите при ремонта на покриви в България .

Ако искате по- надежден и издръжлив покрив , обадете ни се

0877 991 535 !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *